Tulevat koulutukset

Järjestämme tällä hetkellä täydennyskoulutusta opettajille osana Lumatikka-täydennyskoulutusohjelmaa. Kyseisen koulutusohjelman 2-osan jokaiseen ikäkausikohtaiseen matematiikan didaktiikan kurssiin sisältyy pieni ohjelmointiosio. Lisäksi ohjelman 3-osaan olemme tarjonneet erityisdidaktiikan kurssit:

Webinaarit ohjelmoinnista

Tällä hetkellä suunnitteilla ei ole uusia webinaareja, joita järjestäisimme. Aiemmin tuottamamme webinaarit ovat kuitenkin yhä vapaasti katseltavissa:

Tarjolla on myös yhä vanhemmat Scratch-webinaarimme, mutta Scratch on kylläkin näiden jälkeen päivittynyt jo uuteen ilmeeseen. Tehtävien pitäisi yhä olla tehtävissä, mutta ohjelmointinäkymä näyttää erilaiselta.

Toiveita tulevista koulutuksista?

Otamme vastaan ideoita ja toiveita tuleviin koulutuksiin. Pystymme myös räätälöimään tilauksesta koulutuksia ryhmille. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja sähköpostitse linkki@cs.helsinki.fi!

Muiden tahojen järjestämät koulutukset

Olemme koonneet tähän listaa tahoista, jotka järjestävät ohjelmointiin liittyvää opettajankoulutusta. Kannattaa etsiä lisää tietoa kunkin tahon omilta Internet-sivuilta: