Lea Kutvonen, Linkin johtaja, lea.kutvonen@cs.helsinki.fi

Veera Lupunen, tietojenkäsittelytieteen LUMA Science -yhteyshenkilö, veera.lupunen@helsinki.fi

Virpi Sumu, kerhokoordinaattori, virpi.sumu@cs.helsinki.fi, +358 50 448 0064

Jenna Tuominen, kouluvierailukoordinaattori, jenna.tuominen@cs.helsinki.fi, +358 50 448 0083

Yhdessä tavoitettavissa osoitteesta linkki@cs.helsinki.fi

Kuinka Linkki-luokkaan löytää?

Osoite: Linkki, Tietojenkäsittelytieteen osasto, PL 68 (Pietari Kalmin katu 5), 00014 Helsingin yliopisto.

Linkki-luokka on Tietojenkäsittelytieteen osaston tiloissa, Exactum-rakennuksessa Kumpulan kampuksella.

Kumpulan kampuksesta löytyy lisää tietoa Helsingin yliopiston sivuilta. Liikenneyhteydet kampusalueelle löytyvät helposti HSL:n reittioppaasta.

Katso rakennuksen aukioloajat Tietojenkäsittelytieteen osaston yhteystietosivulta. Exactumin pääovelle suunnistamista helpottaa tämä kartta (pdf). Linkki-luokka on 2. kerroksen keskivaiheilla, viirein ja viitoin merkittynä.

Helsingin yliopiston Tiedekasvatuksen yhteystiedot

Helsingin yliopiston Tiedekasvatuksen sivuilta löytyy yhteystietoja, jos haluat olla yhteydessä esimerkiksi jonkin toisen tiedeluokan koordinaattoreihin.