Linkki-synttärit

Linkki-synttäreillä pääsee kaverien kanssa yhdessä testaamaan ohjelmointitaitojaan, opettelemaan uutta ja halutessaan kisaamaan. Synttäreillä voidaan ohjelmoida esimerkiksi lahjojen keräilypeli, labyrinttihippa tai ilmapallolentely. Tyypillisesti ohjelmoimme Scratch-ohjelmointikielellä, jolla on helppoa tehdä hyvinkin visuaalisesti näyttäviä pelejä lyhyessä ajassa. Scratch-pelejä voi myös pelata ja jatkokehittää synttäreiden jälkeen kotona. Tietokoneella ohjelmoinnin lisäksi päästään tekemään toiminnallista ohjelmointia, kuten vaahtokarkkihaastetta. Ohjelmointitehtävien vaikeustaso suunnitellaan etukäteen sopivaksi saapuvalle ryhmälle.
 
Synttäreitä Linkki järjestää 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille.
 
Synttäreitä järjestetään tiistai-iltaisin ensisijaisesti klo 17:30 - 19:30. Myös aiemmat ajat ovat mahdollisia. Synttärit järjestetään Kumpulan kampuksella (Gustaf Hällströmin katu 2b) Tietojenkäsittelytieteen laitoksen Linkki-luokassa. Kahden tunnin synttärit maksavat tilaajalle 150€ (sis. ALV 24%). Vieraita voi olla noin 12.
 
Tarjoilut syntymäpäivän tilaaja järjestää itse. Tarjoilut voi tuoda joko itse tai tilata ne Kumpulan kampuksella toimivasta UniCafe Exactumista: puh. 050 557 6046 / email physicum@hyy.fi.
 
Synttärit voit tilata osoitteesta linkki@cs.helsinki.fi.