Peliohjelmointikerho

Syksy 2014

Viimeisellä kerhokerralla 15.12./18.12. Jetpack-joulupukki -peli jatkuu, ja vietetään kerhon pikkujouluja nyyttäreiden merkeissä!

Kiitos kaikille kerholaisille hienosta syksystä!

Kevät 2015

Peliohjelmointikerhot

Kerho A: maanantaisin kello 17-19
Kerho B: torstaisin kello 17-19
Ensimmäinen kerhokerta ma 19.1.2015 / to 22.1.2015
Hinta kevätkaudelta: 100 euroa

Peliohjelmointikerho on suunnattu sekä aloitteleville että edistyneemmille pelintekijöille ja siellä tehdään pelejä pääsääntöisesti visuaalisen ohjelmoinnin Scratch -ohjelmalla. Peliohjelmointikerho syventää esimerkiksi syksyllä peliohjelmointikerhossa, koodauspajassa tai koodiviikolla alkanutta harrastusta, mutta mukaan saa ehdottomasti tulla myös ilman aiempaa kokemusta. Sekä maanantain että torstain kerhot sopivat kaiken tasoisille peliohjelmoinnista kiinnostuneille. Aloittelevat ja edistyneet jaetaan aina kerhokertojen aluksi eri ryhmiin. Peliohjelmointikerhoihin otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä, maanantain kerhoon 22 osallistujaa ja torstain kerhoon 30.

Peliohjelmointikerho järjestetään Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksen tiloissa, Kumpulassa, osoitteessa Gustaf Hällströmin katu 2b. Tässä kartta.

HUOM: molemmissa peliohjelmointikerhoissa on kevään ajan sama ohjelma, joten ilmoittaudu vain toiseen.

Ilmoittautuminen alkaa 15.12. ja on käynnissä 8.2. saakka tai kunnes kerhot täyttyvät.