Peliohjelmointikerho, syksy 2015

HUOM: Syksyllä 2015 kerhoja järjestetään kahdessa 6 viikon pituisessa jaksossa. Loppusyksyn kerhojaksoihin ilmoittaudutaan erikseen, ja ilmoittautumiset aukeavat myöhemmin syksyllä.

Halutessasi viestin loppusyksyn kerhojen ilmoittautumisten avautumisesta laita viestiä osoitteeseen: jenna.tuominen@cs.helsinki.fi

Kerho A: maanantaisin kello 17-19 -- ilmoittautuminen aukeaa 17.8.2015
Kerho B: keskiviikkoisin kello 17-19 -- ilmoittautuminen aukeaa 17.8.2015 - täynnä
Ensimmäinen kerhokerta alkusyksy ma 31.8.2015 / ke 2.9.2015, loppusyksy ma 26.10.2015 / ke 28.10.2015
Hinta kuuden viikon kerhojaksosta: 50 euroa

Peliohjelmointikerho on suunnattu kaikentasoisille nuorille pelintekijöille. Kerhon osallistujat ovat tyypillisesti 8-15 -vuotiaita. Kerhossa tehdään pelejä pääsääntöisesti visuaalisen ohjelmoinnin Scratch-ohjelmalla. Peliohjelmointikerhoon voi tulla mukaan ilman aiempaa kokemusta. Kerhossa voi myös syventää esimerkiksi aiemmissa kerhoissa tai kesän peliohjelmointileireillä alkanutta harrastusta.

Peliohjelmointikerhoa järjestetään kahdessa ryhmässä, joista voitte valita sopivamman kerhopäivän. Alkusyksyn kerhojakso pyörii maanantaisin 31.8.-5.10.2015 ja keskiviikkoisin 2.9.-7.10.2015. Molempina päivinä kerhot järjestetään kello 17-19 Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksen tiloissa, Kumpulassa, osoitteessa Gustaf Hällströmin katu 2b. Tässä kartta

Sekä maanantain että keskiviikon kerhot sopivat kaiken tasoisille peliohjelmoinnista kiinnostuneille. Aloittelevat ja edistyneet jaetaan aina kerhokertojen aluksi eri ryhmiin. Peliohjelmointikerhoihin otetaan 25 osallistuja ilmoittautumisjärjestyksessä. Molempien päivien kerhosisältö on sama. Opetuskielenä on suomi. Mukaan ei tarvitse omaa konetta.

Syksyn alustava ohjelma:

vk 2: Rullaluisteluhaaste (aloittelijat), Linnakeseikkailu (edistyneet)
vk 3: edellinen peli jatkuu
vk 4: Sukeltelupeli (aloittelijat), Agar.scratch (edistyneet)
vk 5: Kalastelupeli (aloittelijat), Agar jatkuu (edistyneet)
vk 6: Kalastelu jatkuu (aloittelijat), Aivopähkinäseikkailu (edistyneet)

HUOM: molemmissa peliohjelmointikerhoissa on syksyn ajan sama ohjelma.

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkit LUMA:n tapahtumasivulla. Ilmoittautuminen alkaa 17.8. ja kestää 13.9. saakka, tai kunnes kerho on täynnä.