Peliohjelmointikerho, kevät 2017

HUOM: Keväällä 2017 peliohjelmointikerhot järjestetään kahdessa kuuden viikon jaksossa, joihin ilmoittaudutaan erikseen. Alla on alkukevään kerhojaksojen tiedot. Vastaavat kerhot järjestetään myös loppukeväällä.

Aloittelijat -- Ilmoittautuminen aukeaa 12.12. klo 7:00
Aika: torstaisin kello 16:30-18:30
Jakso: 19.1.-2.3.2017 (6 kerhokertaa)
Hinta: 65€ (sis. ALV 24%)
Lisätietoa kerhosta LUMA:n sivuilla klikkaamalla tästä.

Edistyneet -- Ilmoittautuminen aukeaa 12.12. klo 7:00
Aika: maanantaisin kello 16:30-18:30
Jakso: 16.1.-27.2. (6 kerhokertaa)
Hinta: 65€
 (sis. ALV 24%)
Lisätietoa kerhosta LUMA:n sivuilla klikkaamalla tästä.

Alkukevään kerholaisille lähetetään automaattisesti sähköpostia loppukevään kerhojaksosta. Jos olet kiinnostunut vain loppusyksystä eikä viesti Facebookissa tai Twitterissä tavoita sinua, laita viestiä linkki@cs.helsinki.fi.

Aloittelijat:
Aloittelijoiden kerho on suunnattu vain vasta-alkajille. Kerhossa tehdään pelejä pääsääntöisesti visuaalisen ohjelmoinnin Scratch-ohjelmalla. Aiempaa kokemusta ohjelmoinnista ei tarvitse olla, mutta hiiren ja näppäimistön käyttötaidoista on hyötyä. Kerhon osallistujat ovat tyypillisesti 8-13 -vuotiaita. Syksyn keskellä on kahden viikon tauko syysloman ja yliopiston tenttiviikon vuoksi.

Edistyneet:
Edistyneiden peliohjelmointikerho on suunnattu vain ohjelmointikokokemusta omaaville. Kokemuksella tarkoitamme, että osallistuja on jo ollut kerholaisena tai leiriläisenä Linkin toiminnassa, tai osallistuja on muussa yhteydessä jo oppinut ohjelmoinnin peruskäsitteet. Vähimmäisvaatimuksena on, että osallistuja osaa ohjelmoida ja ymmärtää keräilypelin toiminnan annetun ohjeen avulla. Kerhossa tehdään pelejä pääsääntöisesti visuaalisen ohjelmoinnin Scratch-ohjelmalla ja syvennetään aiemmin alkanutta harrastusta. Kerhon osallistujat ovat tyypillisesti 8-13 -vuotiaita.

Kerhot järjestetään kello 16:30-18:30 Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksen tiloissa, Kumpulassa, osoitteessa Gustaf Hällströmin katu 2b. Tässä kartta
Opetuskielenä on suomi. Mukaan ei tarvitse omaa konetta.
HUOM: peruutuksen sattuessa palautettavasta osallistumismaksusta pidätetään Lyyti-palvelun perimä käsittelymaksu.

Aloittelijoiden alustava ohjelma:

vk 1: Keräilypeli (aloittelijat)
vk 2: Rullaluisteluhaaste (aloittelijat)
vk 3: Sukeltelupeli (aloittelijat)
vk 4: Kalastelupeli (aloittelijat)
vk 6: Ampumahiihto jatkuu (aloittelijat)

Edistyneiden ohjelma:
Ohjelma vahvistetaan myöhemmin. Se suunnitellaan niin, ettei osallistujille tulisi vastaan heidän jo aiemmin tekemiään pelejä.

Tiedot kerhoista myös LUMA:n tapahtumasivulla: torstain aloittelijoiden kerho ja maanantain edistyneiden kerho. Ilmoittautuminen kerhoon alkaa 12.12.2016 ja kestää 23./26.1.2017 saakka, tai kunnes kerho on täynnä.