Ohjelmointikerho, 11-15 v.

 

HUOM: Syksyllä 2017 ohjelmointikerhoa järjestetään kahdessa 6 viikon pituisessa jaksossa.  Alla on alkusyksyn kerhon tiedot. 

Ohjelmointikerho  -- ilmoittautuminen aukeaa 7.8. klo 7:00
Aika: keskiviikkoisin kello 16:30-18:30 
Jakso: 6.9.-11.10. (6 kerhokertaa) 
Hinta: 72€ (sis. ALV 24%)


Ohjelmointikerhossa opitaan tekemään omia pieniä tietokoneohjelmia ja pelejä tekstipohjaisilla ohjelmointikielillä kuten Java ja Python. Kerhossa on mahdollista syventyä myös oleellisiin matematiikan osa-alueisiin, esimerkiksi koordinaatistoon ja keskiarvoihin.
 
Ohjelmointikerho tarjoaa uusia haasteita ja opittavaa peliohjelmointikerhossa aikaa viettäneille sekä ohjelmointikerhossa jo käyneille. Kerhossa voi edetä haastavampiin aiheisiin omalla vauhdilla. Kerhon osallistujat ovat tyypillisesti 11-15 -vuotiaita - keskittymistä vaativan sisällön vuoksi otathan yhteyttä Linkin koordinaattoreihin mikäli tätä nuorempi koodari haluaisi mukaan (linkki@cs.helsinki.fi).
 
Ohjelmointikerho järjestetään keskiviikkoisin kello 16:30-18:30 Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksen tiloissa, Kumpulassa, osoitteessa Gustaf Hällströmin katu 2b. Tässä kartta.
 
Opetuskielenä on suomi. Mukaan ei tarvitse omaa konetta, omasta muistitikusta voi olla iloa. 
HUOM: peruutuksen sattuessa palautettavasta osallistumismaksusta pidätetään Lyyti-palvelun perimä käsittelymaksu.
 

Kerhon ohjelma:

Kerhossa tehdään pieniä ohjelmia omaan tahtiin kerhon opetusmateriaalien avulla, joten yhteistä ohjelmaa kerhossa ei ole. Kerhon materiaalit löytyvät täältä.

 

Ilmoittautuminen ohjelmointikerhoon alkaa 7.8.2017 klo 7:00. Ilmoittautumisaika kestää 17.9.2017 saakka, tai kunnes kerho on täynnä.